Raakaruokinnan suhteen menee hyvin :) molemmille lisäsin jokin aika sitten annoskokoja ja nyt on paino noussut sopivasta, vaikka tuntuu että Pekolla on aina nälkä =/ Härkäpuikkoja ja nahkaluitakin menee aika kiitettävästi molemmilla, aina pitäis olla jotakin pureskeltavaa.

Tässä taannoin Pekko oli laittanut sohvankin uuteen uskoon kun pitkästäaikaa joutuivat jäädä päiväksi kotiin, olipa ihana tulla kotiin ja huomata että viikon vanhassa sohvassamme oli reikä ja siitä revitty vanua ulos =/ no onneks se oli käytetty sohva jonka saimme siis ilmaisksi, mutta kuitenkin pisti vihoilleen kun ei Pekko ole tuommoista paljoakaan harrastellut.

No tulimme siihen tulokseen, että molemmat koirat saavat olla kodinhoitohuoneessa työpäivän ajan kun tähän asti Helmi on ollut kodinhoitohuoneessa ja Pekko muualla tiloissa silleen, että portti välissä että näkevät toisensa. Nyt molemmat ovat olleet tyytyväisinä yhdessä :)

Muutama päivä sitten kävimme läheisellä pööskalliolla laskemassa mäkeä koko sakki, Tapsa meni lasten kanssa moottorikelkalla, pulkat perässä ja minä kävelin koirien kanssa, oli kerrassaan aivan mahtava keli, aurinko paistoi täydeltä taivaalta!! Otin sitten vähän matsia Pekon kanssa, ajelin moottorikelkalla ja niinhän siinä kävi että Pekko juoksi ohi, en olisi enää lujempaa uskaltanut ajaa, aivan mahoton juoksija tuo aikamiespoika :)

Helmi onkin sitten ilmoitettu Vaasaan näyttelyyn 18.4, eli sinne suunnistamme seuraavaksi :)