No niin tulipa käytyä Kannuksessa pyörähtämässä :) Ekaa kertaa kävin Dogness hallissa ja komea paikkahan se oli, olis kiva joskus porukalla vuokrata se vaikka muutamaksi tunniksi tai päiväksi :) No itse mätsäri meni ihan kivasti, Helmi sai punaisen nauhan, mutta ei sitten enää sijoittunut jatkossa!

Nyt alkaa rinsessan rodutyypillinen luonne tulla esiin, pidättyväinen..juu..ei ihmisiä kohtaan niinkään, mutta vieraat koirat eivät vois vähempää kiinnostaa eikä halua niitä lähellekkään, ihailujahan Helmi veti puoleensa, ja yksi nainen tulikin valkoisen paimenkoiran kanssa puhuttamaan, naisella oli vuosi sitten venakko jäänyt rekan alle ja oli kovin kiinnostunut kertomaan omasta koirastaan ja luonteista keskusteltiin. Paimenkoira vaan olisi ollut niin innokas tutustumaan Helmiin, mutta Helmihän ei tykännyt asiasta yhtään vaan perääntyi kuono rinnassa ja oli lopulta penkin alla :(  ihme ettei tämä ihminen ymmärtänyt pitää koiraansa kauempana koska näki että toinen ei halua sitä lähelleen! 

Eli Helmi kiersi muut koirat kyllä niin kaukaa kuin pääsi jos siis vain joku koira osoitti kiinnostusta tähän, jos joku koira taas ei osottanut kiinnostustaan oli Helmi kovin kiinnostunut ja yritti vaivihkaa haistella toisen peräpäätä :) eli rinsessa tahtoo vain omin ehdoin toisen koiran lähelle!! Tässäpä muutamia kuvia, mutta jotenkin taas niin heikkolaatuisia nämä otokset ja kummallisista kulmista, TAPSA!!!! ;)