Jopas aika rientää ja viime kirjoituksista on jo aikaa, kesä painaa päälle ja koirat senkun kasvaa (tai helmi). Helmillä on huomenna toinen ja viimeinen penturokotus, jännittää jo kuinka paljon se neiti painaa, kun näyttää ihan että on menossa kohta Pekon ohitse ;) Yhteislenkit sujuu jo mukavasti, yhtäaikaa en ole niitä vielä päästänyt metsässä vapaaksi kun yksin olen ollut liikenteessä, pihassa kylläkin. Helmi vaan tahtoo pihalla ollessaan mennä Pekkoa piiloon kun se niin vahdilla kaahaa ohitse, että ihan hirvittää :D no eiköhän se tuosta reipastu ja kohta uskaltaudu kunnon juoksuun, meneehän se koossakin jo kohta Pekon ohitse!!

Kävin Helmin kanssa tädilläni kyläilemässä ja katsomassa heidän samanikäistä ajokoiranpentua...nooh...Helmi uskaltautui sen verran lähelle, että kuonot just ja just koskettivat ja sitten halusi pois, eipä tuo vielä ainakaan ole kiinnostunut muista koirista, toisin kuin Pekko pentuna kun olis pitänyt päästä jokaisen vastaantulijan kanssa tekemään lähempää tuttavuutta. Liekö tuo sitten hyvä vai huono piirre?!

Helmin kanssa ollaan menossa torstaina näyttelykoulutukseen, kolme kertaa sitä ja sitten olis mätsäri :) Saas nähdä miten se reagoi kun yhtäkkiä viedään koiralauman keskelle, vähän kyllä jännittää! Pekon aion myös ottaa mukaan mätsäriin, vuosi sittenhän se oli ekan kerran!

1242760241_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hammaspainia kotisohvalla!