Poseerausta

Helmin kanssa on sujunut hyvin, oikein on eläväinen ja puolensapitävä neiti. Yöt on mennyt hyvin ja aamuyöstä 5-6 aikaan on käyty ulkona pissillä ja sitten takaisin nukkumaan, useimmiten kuitenkin pienen peuhaamisen jälkeen. Pekko ei enää vahdi niin tarkasti kaikkia Helmin liikkeitä, mutta jos neiti aikoo sohvalle niin Pekko kyllä pitää huolen siitä, että sinne se ei mene ;)

Muutaman kerran ovat jääneet kotiin vähäksi aikaa, silloinkin erilleen, ostimme portin kodinhoitohuoneen ja keittiön välille, että Helmi saa olla kodinhoitohuoneessa ja Pekko toisella puolella, mutta tulipa tuo neiti sitten kahdesti sieltä aidan rakosesta vaikka en meinannut sitä millään uskoa. No ovi kiinni sitten vaan siihen asti, että vähän kasvaa, se ei tietysti ollut koiruuksista yhtään kivaa, koska Helmi oli pitänyt konserttia koko ajan! No kohtahan ne varmaan pystyy kuitenkin jättää samaan tilaankin.

Helmi tykkää valtavasti lumesta, kiipeilee lumikinosten päälle ja liukuu mahallaan tassut suorana edessä alas, huvittavan näköistä :) samoin yrittää kaivautua lumen alle, että pääkin on ihan piilossa, oikea jääkarhu!