Whippet uros Pekko (RAZAMANAZ HIT THE LIGHT) syntynyt 19.1.2008, saapui perheeseemme huhtikuussa 2008, 11 viikon ikäisenä pitkäjalkana :)

Pekko on Razamanaz Whippets kennelistä Öjasta, kasvattajat Maria ja Arto Paananen.

Pekko mamman sylissä ensimmäisenä iltana (11vkoa)

Ensimmäiset päivät pennulla meni minua seuratessa ja sylissä ollessa, koko perhe ihastui tähän pikku vesseliin joka valloitti sydämemme.Ensimmäiset yöt Pekko nukkui omassa pedissään minun sänkyni vieressä, että välillä sain kädellä kokeilla onko pikkuinen tallessa :) Nykyisin tuo herra valtaa meidän parisängyn ;) Ihme ja kumma ikävöinnistä ei olllut tietoakaan, koko yön pentu oli omalla paikallaan eikä tarpeillakaan tarvinnut käydä, aamulla olikin jo kiire ja aluksi tarpeet tulivat oven eteen sanomalehdelle. Muutamissa viikoissa Pekko kävi jo reippaasti asioilla ulkona. Ulkoiluakin täytyi opetella oikein urakalla, koska pentu ei ollut ulkona käynyt kuin meille tullessaan, pienen jännityksen saattelemana sekin alkoi kohta sujua kun päällä oli kunnon hahtuvaisesta lampaavillasta kudottu paita

Lumeen tutustuminen oli erittäin hauskaa touhua, huiiii...

Pentuaika on sujunut mukavasti, Pekko on ollut tosi kiltti, olemme säästyneet kokonaan huonekalujen ym tuhoamiselta, muutamia lasten kynänpätkiä on saattanut itselleen haalia mutta ei muuta kummempaa.

lempipuuhaa on lähimetsässä vapaana juokseminen ja Pekko rakastaa kaikkia koiria ja ihmisiä mitä vastaan on tullut(muutamia poikkeuksia lukuunottamatta, esim humalaisia), vieraiden kainaloon pitää ehdottomasti päästä sohvalle

Pekko ystäväni syleilyssä!

kaverukset!

Päiväunilla!

Muutaman kerran kävimme tokossa pekon kanssa, katsoimme sitten parhaaksi opetella peruskäskyjä ym ihan kotosalla. Pekko oli niin innoissaan joka kerta, että eihän siitä mitään tullut kun toinen olisi halunnut haistella kaikki koirakaverit ja sinkoili edestakaisin. Hyvin tässä on pärjätty ihan kotikonstein ja oikein hieno ja tottelevainen (joskin omapäinen) poika on kasvanut. Metsästysviettiä löytyy, kaikki liikkuva kiinnostaa ja naapurin kissat on useamman kerran ajettu puuhun, jäniksen perään ei ole vielä päässyt vaikka niitäkin tässä meillä pyörii ihan kiitettävästi päivittäin.

Poseerausta uudessa syystakissa Janutex mallistoa-08

Kesällä

Varjossa tarkkailemassa tilannetta!

Koirakaverukset Ronya, Wilma ja Pekko

Käyhän se näinkin :)

Pekko kastroitiin 10kk ikäisenä laskeutumattoman kiveksen takia, leikkaus sujui hyvin, vaikka kolme haavaa jouduttiinkin tekemään sillä piilokives löytyi vatsaontelosta.

Ihan nolottaa tämmönen töttörö päässä!

Pekko täytti 1wee ja on nyt niin isoa herraa että, ei kelvannut edes nousta seisomaan kuvauksen ajaksi :)

onnitteluita synttärisankarille Aadalta

ja Eelikseltä!

Tässäpä näitä kuvia ensimmäisen vuoden ajalta, nyt voimme siirtyä nykyiseen aikaan :)